Model: Iconic Classic

OPMERKING! De afmetingen verwijzen naar de afmetingen van het slipje in een platte positie, niet uitgestrekt. De maten in de tabel zijn dus niet gebaseerd op lichaamsmaten maar zijn de omtrek van het slipje. Vergelijk gerust met ondergoed dat je in huis hebt en die jou goed past.

OPMERKING! Iconic Classic is klein van formaat. Wij raden u aan een maat groter te kiezen dan uw gebruikelijke maat.

Storlek

MIDJA

XXS 64cm
XS 68cm
S 72cm
M 76cm
L 80cm
XL 84cm
2XL 88cm
3XL 92cm
4XL 96cm

 

ICONICA står för att göra kvinnors liv lite enklare. Vi anser att ingen ska begränsas under mensen. Att ha mens är ingenting att skämmas för utan snarare någonting att vara stolt över. Vi är fast beslutna att bryta tabun kring mens och säkra välbefinnande och lika möjligheter för alla flickor och kvinnor. Att ha tillgång till mensskydd är ingen lyx, det är en mänsklig rättighet. 

Det estimeras att kvinnor lägger uppemot 70.000 kronor på mensskydd under sin livstid. Detta är en kostnad som i princip ingen kvinna kan undvika eller välja bort. Vi hävdar att alla ska ha tillgång till mensskydd för ett rimligt pris. 

Vi anser även att alla ska kunna välja mer hållbara mensskydd utan att det kostar skjortan. Planeten är ingenting vi tar för givet, därför är ICONICAs menstrosor tvätt- och återanvändbara. Menstrosor har en minimal miljöpåverkan jämfört med tamponger och bindor. Genom att erbjuda återanvändbara mensskydd av hög kvalitet hoppas vi att fler väljer bort engångsartiklar. 

Kollage på Iconicas ambassadörer