Model: Iconic Classic

OPMERKING! De afmetingen verwijzen naar de afmetingen van het slipje in een platte positie, niet uitgestrekt. De maten in de tabel zijn dus niet gebaseerd op lichaamsmaten maar zijn de omtrek van het slipje. Vergelijk gerust met ondergoed dat je in huis hebt en die jou goed past.

OPMERKING! Iconic Classic is klein van formaat. Wij raden u aan een maat groter te kiezen dan uw gebruikelijke maat.

Storlek

MIDJA

XXS 64cm
XS 68cm
S 72cm
M 76cm
L 80cm
XL 84cm
2XL 88cm
3XL 92cm
4XL 96cm

 

Hej, vi är Iconica! Trevligt att träffas.

Vi skapar produkter designade med kvinnors menscykel och din riktiga kropp i åtanke. Här hittar du återanvändbara och hållbara mensskydd, alla noggrant utformade för att vara värdig din garderob. Med ett hållbart alternativ till engångsskydd revolutionerar vi mensindustrin.


Iconica grundades med övertygelsen om att mensskydd kan vara både läckagesäkra, bekväma och miljövänliga – på en och samma gång. Vi står för att göra kvinnors liv enklare genom att skapa hållbara trosor som samtidigt sparar pengar och skonar miljön.


"Om du är här för att du är trött på att känna dig begränsad av din mens, så har jag också varit där. Oro, fläckar, läckage under natten – det har vi alla upplevt. Hela anledningen till att jag startade Iconica är för att kvinnor ska kunna känna sig lika bekväma i sina kroppar som i sinnet under mensen, precis som alla andra dagar.”


– Hilda Hammarin, grundare

Layer 1

Kvalitet definierat av dig. 


På Iconica värdesätter vi kvalitet framför kvantitet och fokuserar på produktperfektion. Kvalitet för oss handlar om komfort, hållbarhet och att skapa produkter som du faktiskt älskar och använder, om och om igen. Det är därför ni, vårt ikoniska community är involverade i att designa och skapa våra nästa återanvändbara, läckagesäkra underkläder. Ikoniska produkter skapas inte i ett styrelserum – de händer när ni är en del av processen.


Nu bygger vi det framtida mensföretaget där allt vi gör börjar med dig. Vi skapar de produkter du berättar för oss att du önskar fanns. Vi tror på genomtänkt design och möjliggör konversation. Men framför allt skapar vi tillsammans en hållbar framtid – för vårt samhälle, vår miljö och våra kroppar. Trevligt att träffa dig! Nu när du är här, ta en rundtur. Kika på våra produkter, se dem in action och låt oss veta vad du tycker. 


Stoppa avfallet från engångsskydd

När vi upptäckte att det slänges mer än 500 miljoner(!) tamponger, bindor och trosskydd i soporna varje år(!) bara i Sverige(!) visste vi att någonting måste förändras kring hur vi hanterar mens. Många av oss inser inte att bindor vanligtvis är gjorda av 80% plast och vanliga engångsskydd tar mellan 500 och 1000 år att brytas ned. Med en enkel, snygg och bekväm design erbjuder Iconica ett återanvändbart alternativ till vanliga engångsskydd ♻️

Från Sverige med kärlek

Våra underkläder är designade och utformade i Sverige, ett land som främjar kvinnor, hållbarhet och förbättrad livskvalitet – precis som Iconica.