Modell: Iconic Classic Mid Waist 

Tabellen är baserad på kroppsmått.
OBS! Iconic Classic är små i storleken. Vi rekommenderar att du väljer en storlek större än din vanliga storlek.
Storlek

STUSS
(Mät runt kroppen där höften är som bredast) 

XXS 56-61 cm
XS 66-71 cm
S 76-81 cm
M 86-91 cm
L 96-101 cm
XL 106-111 cm
2XL 116-121 cm
3XL 127-132 cm
4XL 137-142 cm

 

Modell: Bamboo Boxer, Bamboo Hipster, Lace Brief 

Tabellen är baserad på kroppsmått.
OBS! Dessa trosmodeller är normala i storleken, vi rekommenderar att välja din vanliga storlek.
Storlek

STUSS
(Mät runt kroppen där höften är som bredast) 

XXS 66-71 cm
XS 76-81 cm
S 86-91 cm
M 96-101 cm
L 106-111 cm
XL 116-121 cm
2XL 127-132 cm
3XL 137-142 cm
4XL 147-152 cm 

Hej, vi är Iconica! Trevligt att träffas.

Vi skapar produkter designade med kvinnors menscykel och din riktiga kropp i åtanke. Här hittar du återanvändbara och hållbara mensskydd, alla noggrant utformade för att vara värdig din garderob. Med ett hållbart alternativ till engångsskydd revolutionerar vi mensindustrin.


Iconica grundades med övertygelsen om att mensskydd kan vara både läckagesäkra, bekväma och miljövänliga – på en och samma gång. Vi står för att göra kvinnors liv enklare genom att skapa hållbara trosor som samtidigt sparar pengar och skonar miljön.


"Om du är här för att du är trött på att känna dig begränsad av din mens, så har jag också varit där. Oro, fläckar, läckage under natten – det har vi alla upplevt. Hela anledningen till att jag startade Iconica är för att kvinnor ska kunna känna sig lika bekväma i sina kroppar som i sinnet under mensen, precis som alla andra dagar.”


– Hilda Hammarin, grundare

Layer 1

Kvalitet definierat av dig. 


På Iconica värdesätter vi kvalitet framför kvantitet och fokuserar på produktperfektion. Kvalitet för oss handlar om komfort, hållbarhet och att skapa produkter som du faktiskt älskar och använder, om och om igen. Det är därför ni, vårt ikoniska community är involverade i att designa och skapa våra nästa återanvändbara, läckagesäkra underkläder. Ikoniska produkter skapas inte i ett styrelserum – de händer när ni är en del av processen.


Nu bygger vi det framtida mensföretaget där allt vi gör börjar med dig. Vi skapar de produkter du berättar för oss att du önskar fanns. Vi tror på genomtänkt design och möjliggör konversation. Men framför allt skapar vi tillsammans en hållbar framtid – för vårt samhälle, vår miljö och våra kroppar. Trevligt att träffa dig! Nu när du är här, ta en rundtur. Kika på våra produkter, se dem in action och låt oss veta vad du tycker. 


Stoppa avfallet från engångsskydd

När vi upptäckte att det slänges mer än 500 miljoner(!) tamponger, bindor och trosskydd i soporna varje år(!) bara i Sverige(!) visste vi att någonting måste förändras kring hur vi hanterar mens. Många av oss inser inte att bindor vanligtvis är gjorda av 80% plast och vanliga engångsskydd tar mellan 500 och 1000 år att brytas ned. Med en enkel, snygg och bekväm design erbjuder Iconica ett återanvändbart alternativ till vanliga engångsskydd ♻️

Från Sverige med kärlek

Våra underkläder är designade och utformade i Sverige, ett land som främjar kvinnor, hållbarhet och förbättrad livskvalitet – precis som Iconica.