ICONICA MENSTROSOR STORLEKSGUIDE
Alla mått i cm
XXS XS S M L XL 2XL 3XL 4XL
MIDJEMÅTT 64 68 72 76 80 84 88 92 96
FRONT (från midja till gren) 25 26 27 28 29 30 31 32 33

 

OBS! Måtten avser trosans mått i plant läge, inte utsträckt. Måtten i tabellen baseras alltså inte på kroppsmått utan är trosans omkrets. Jämför gärna med en trosa du har hemma och som sitter bra.

Trosorna är normala i storleken. Vi rekommenderar att du väljer din vanliga storlek. Om du är mellan två storlekar rekommenderar vi att du väljer den största av de två.

Leverans

ICONICA har flera lager i olika länder. Vi strävar efter att skicka från det lager som ligger närmast det land där du beställer. ICONICA levererar till alla större nordamerikanska och europeiska länder samt Australien och Nya Zeeland.

Vi skickar inte till Nordkorea, Sudan, Syrien, Kuba, Iran.

Leveranstid
Beställningar skickas normalt inom 48 timmar (må-fre). Leveranstiden är 8-12 arbetsdagar* från den dag du får bekräftelse på att ditt paket skickats. Om du inte har fått din beställning inom denna tid kommer du att få ett meddelande om förseningen. Det kan vara så att din produkt är slut i lager och vi väntar på påfyllning, eller att det bara är något försenat på grund av den höga belastningen iconicawear.com upplever för närvarande.

*Till arbetsdagar räknas inte lördagar, söndagar och helgdagar.

Spårningsinformation
När din beställning har skickats får du ett e-postmeddelande med din spårningsinformation. Om du inte får detta e-postmeddelande, kontrollera mappen för skräppost innan du kontaktar vår kundtjänst.